Werken bij Wesselman Flowers

Bij ons werk je met de bekendste bloem van Nederlandse bodem, al eeuwenlang wereldberoemd en nog steeds hip & happening! En je krijgt er ook nog eens leuke collega’s bij!

Lees meer 

Werken bij Wesselman Flowers

Bij ons werk je met de bekendste bloem van Nederlandse bodem, al eeuwenlang wereldberoemd en nog steeds hip & happening! En je krijgt er ook nog eens leuke collega’s bij!

Lees meer 

Solliciteren voor productiewerk?

Human Services

Wil je ook iedere dag met een glimlach naar je werk en samen met leuke collega’s de mooiste tulpen oogsten? Wij zijn altijd op zoek naar versterking van ons seizoensteam. Als productiekracht werk je via ons eigen uitzendbureau, Human Services. Je kunt contact opnemen met Karin:

karin@wesselmanflowers.nl
071-331 39 00 / 06-46 77 49 21.

Huisvesting

Pride

Samen werken, samen wonen. Voor productiekrachten die al langer jaarrond via Human Services werken, hebben wij moderne woonunits beschikbaar in onze woonlocatie Pride. Pride bevindt zich op loopafstand van onze broeierij aan de Sotaweg in Roelofarendsveen en bestaat uit 33 woonunits. Het beheer en de toewijzing van de woonunits is in handen van Human Services. 

Carriere

Teelt, logistiek en ICT

Als je een groen hart hebt en een opleiding in de tuinbouw, logistiek, marketing of ICT, dan zijn we altijd geïnteresseerd in jou. Kom eens bij ons langs voor een rondleiding en een goed gesprek over de baan- en doorgroeimogelijkheden in ons bedrijf. De koffie staat voor je klaar!

karin@wesselmanflowers.nl
071-331 39 00 / 06-46 77 49 21.

Waarom is het zo leuk om bij Wesselman Flowers te werken?

Nieuwsgierig als we zijn, stellen we die vraag regelmatig aan onze collega’s. Hun antwoorden?

‘Het werk is leuk, de sfeer is goed en ik kan ieder seizoen weer aan de slag met voor mij bekende collega’s.’ ‘Als je je verder wilt ontwikkelen, zit je hier goed.’ ‘Er wordt hard gewerkt maar er is ook altijd tijd voor een geintje.’ ‘Ik krijg waardering voor mijn werk.’ ‘Het is duidelijk wat ik moet doen en waarop ik beoordeeld wordt.’ ‘Ik heb hier niet alleen werk gevonden, maar ook een prima woonplek.’

En, krijg jij ook al zin om bij ons aan de slag te gaan? Neem vandaag nog contact met ons op. We praten je graag bij over de mogelijkheden.

Dit houdt ons bezig

Wesselman Flowers, aangenaam!

Opening Pride20190614121918

Opening Pride

Wesselman Flowers en Tulpen.nl hebben hun woonlocatie voor de bij hen werkzame arbeidsmigranten op DATUM feestelijk geopend. ...
Keukenhof20190614095414

Keukenhof

Wij vinden niets leuker dan zelf minimaal eenmaal per seizoen inspiratie op te doen in de Keukenhof. We genieten net zoals al...
Kom in de Kas20190614093339

Kom in de Kas

Op zaterdag 6 april jl. namen Wesselman Flowers en Buurman Toon, partners van Tulpen.nl, deel aan Kom in de Kas 2019.Zowel We...
Previous
12
Next
Solliciteer nu

Wil je ook werken bij Wesselman Flowers?