85e in Hillenraad 100

Wesselman Flowers staat voor het zevende jaar op rij in de Hillenraad 100. In deze top 100 lijst van meest toonaangevende glastuinbouwbedrijven in Nederland steeg de tulpenbroeier dit jaar van de 89e plaats naar de 85e plaats. De lijst wordt voor het eerst aangevoerd door Koppert Biologic Systems. Dit werd op vrijdag 3 november bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse Hortigala.

Geheel in de stijl van het thema van de Hillenraad 100 2017 ‘Eten of gegeten worden’ vond de bekendmaking van de 15e editie van prestigieuze lijst dit jaar plaats tijdens het Hortigala in de Rivièrahal van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. De snel veranderende wereld waaraan het thema refereert, leidde ertoe dat de expertcommissie de Hillenraad 100 dit jaar volgens een geheel nieuw model samenstelde. Criteria als innovatieve kracht en strategische visie wogen daarin zwaarder dan ooit.

Wesselman Flowers is dan ook trots op de stijging van de 89e naar de 85e plek op de lijst. Temeer omdat de expertcommissie deze ranking met de volgende woorden onderbouwde: ‘Een stabiele onderneming die gespecialiseerd is in een oer-Hollands product: de tulp – de website Tulpen.nl – de franchiseorganisatie als geëigend middel om tot schaalvergroting te komen – tal van nieuwe activiteiten – een gezonde dadendrang.

Wesselman Flowers is onderdeel van de franchiseorganisatie Tulpen.nl. Naast een breed assortiment en uniforme kwaliteit biedt Wesselman Flowers samen met Tulpen.nl klanten – voornamelijk exporteurs die aan supermarkten in heel Europa leveren – een uniek verpakkingsconcept.