Opening Pride

Wesselman Flowers en Tulpen.nl hebben hun woonlocatie voor de bij hen werkzame arbeidsmigranten op DATUM feestelijk geopend. De woonlocaties is gevestigd in een voormalig onderzoekgebouw aan de Sotaweg en biedt moderne woonruimte (studio’s of kamers) aan in totaal 66 werknemers. Tijdens de opening maakte de leiding van de bedrijven ook de nieuwe naam van het wooncomplex al bekend aan alle medewerkers.

Het wooncomplex krijgt de prachtige naam Pride. De naam is direct afgeleid van het beroemde album van U2: Pride – in the name of love. Het album, dat gaat over de liefde en over de gelijkwaardigheid tussen mensen, deelt een krachtige boodschap waar Wesselman Flowers en Tulpen.nl zich helemaal achter scharen.

U2 schreef het lied Pride (in the name of love) als eerbetoon aan Martin Luther King, de grote voorvechter voor gelijke rechten van alle mensen. Martin Luther King sprak in 1963 tijdens zijn legendarische toespraak ‘I have a dream’ de hoop uit dat alle mensen ooit op hun gedrag en niet op hun huidskleur beoordeeld zouden worden. Anno 2019 is dat ook precies waar Joost Wesselman en zijn team op hoopt: een samenleving waar iedereen welkom is en niemand zich buiten gesloten voelt. Oftewel een samenleving waar respect en verbinding bovenliggend zijn aan vooroordelen en tegenstelling.

Een boodschap die raak geformuleerd wordt in het lied Pride:

In de naam van de liefde
Wat is er meer in de naam van de liefde?
In de naam van de liefde
Wat is er meer in de naam van de liefde?