Poldertocht

Wesselman Flowers is samen met Tulpen.nl een trouwe sponsor van de leukste wandeling van het Groene Hart, de Kaag en Braassem Poldertocht. Als sponsor mogen we iedereen uitnodigen op het verjaardagsfeestje van deze unieke wandelbelevenis.

Want, op zondag 1 september viert de Poldertocht zijn 10e verjaardag en jij bent uitgenodigd, samen met je wandelmaatjes, je feestvrienden, je sportieve familieleden, je aller gezelligste collega’s, je beste buren en iedereen die je nog meer mee wilt nemen én die met een grote glimlach over polderhekken kan klimmen.

Drie unieke routes van ca. 6, 11 en 17 kilometer – start op bodem Haarlemmermeer

Op het verjaardag programma staan dit jaar drie unieke routes die starten op de bodem van de voormalige Haarlemmermeer en over onbekende paden, dijken, polderhekken en vaarpontjes langs de mooiste plekjes van het polderlandschap rondom Nieuwe Wetering voeren. Natuurlijk word je onderweg weer getrakteerd op unieke Polderverrassingen en gezellige stempelposten waar je alles vindt wat je nodig hebt om even bij te tanken.

Alleen meewandelen na voorinschrijving

Omdat de Poldertocht het verjaardagsfeestje goed wil voorbereiden. En omdat de organisatie iedereen die meewandelt een leuke, gezellige dag wil bieden met ruimte om te genieten van al het moois dat de Poldertocht in petto heeft, kunnen er maximaal 3.500 deelnemers meewandelen.

Dat betekent dat je alleen deel kunt nemen als je je vooraf inschrijft. Moeilijk is dat niet, gewoon hieronder klikken, dan wijst alles zich vanzelf.

INSCHRIJVEN POLDERTOCHT 2019